Riadiace jednotky

Každý automatizovaný systém potrebuje na svoj chod riadiacu jednotku, nie inak je tomu i pri AZS. Riadiaca jednotka slúži na komplexné ovládanie zavlažovacieho systému. Podľa prevedenia dokážu ovládať 4,6,9 alebo až 12 vetiev. Súčasťou je i záložný program pre uchovanie dát v prípade výpadku prúdu. Umožňujú automatické, poloautomatické alebo priame manuálne ovládanie manifoldov v jednotlivých vetvách pomocou vodičov CYKY.

  • Orbit Remote control

 

 

Orbit 91922 12 Station Zone Sprinkler Timer with Remote Control Water Controller

 

220 V riadiaca jednotka od Orbitu s diaľkovým ovládaním, ktoré využije pri nastavovaní systému resp. pri dozavlažovaní. Prevedenie pre 6 resp.12 vetiev. Možnosť pripojenia dažďového senzora.

  • 4,6,9,12 vetvový vonkajší časovač Orbit easy set Logic

4 Station Indoor/Outdoor Swing Door Timer

 

  • Rain Bird ESP-RZX™

Exteriérová ovládacia jednotka RZX4 - zavlažovacie hodiny

 Ovládacia jednotka pre riadenie menších a stredných zavlažovacích systémov 230V / 24V, určené na  ovládanie elektroventilov – pripojenie až 4, 6 a 8 sekcií.

Intuitívne programovanie a ovládanie. Ovládanie tlačidlami s grafickými ikonami.

Okamžite zrozumiteľné jednoduché programovanie. Na displeji jednotky sú zobrazené naraz všetky naprogramované parametre jednotlivých Zón.

Úplne nezávislé programovanie každej sekcie poskytuje maximálnu flexibilitu a umožňuje tak ľahké a rýchle prispôsobenie sa rôznym potrebám zavlažovania jednotlivých zón v systéme.

Comments are closed.